Peugeot Originalservice

Har du någon gång tänkt att det måste vara dyrare att serva auktoriserat? Dags att tänka om.

En auktoriserad verkstad är uteslutande det bästa verkstadsvalet när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra duktiga servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil. Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde. Låt oss berätta mer om varför du ska välja en auktoriserad Peugeotverkstad.

PEUGEOT ORIGINALSERVICE – MED PRISGARANTI

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Peugeot Originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka proffsen på vår auktoriserade verkstad: vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot. Om du mot förmodan hittar motsvarande service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten*.

*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

PEUGEOT ORIGINALSERVICE ÄR ETT SÄTT ATT BEHÅLLA DIN BILS VÄRDE

Att serva auktoriserat hos oss innebär att du får Peugeot originalreservdelar anpassade för just din bil. Våra reservdelar och samarbetspartners är noga utvalda och godkända av PSA, allt för att ge din Peugeot maximal prestanda.

En originalservice innebär inte bara att vi använder de rätta reservdelarna. Förutom en komplett service enligt PSA:s hårda krav innebär det också en auktoriserad stämpel i serviceboken. När du servar auktoriserat och låter vår utbildade personal ta hand om din Peugeot, säkerställer du att den behåller sitt värde i många år framöver.

PEUGEOT ASSISTANS+

– för personbilar och transportbilar upp till 15 år gamla.

I samband med att du servar din bil hos oss har du möjlighet att teckna Peugeot Assistans+ till ett mycket förmånligt pris. Peugeot Assistans+ är ett utökat assistansprogram som även omfattar motorstopp på grund av tekniskt eller mekaniskt fel, brist på drivmedel, punktering, urladdat batteri, inlåsning-/förlust av- eller avbrutna bilnycklar, samt trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse. Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistans+ dig omedelbar och kostnadsfri assistans. Om driftstoppet inte skulle gå att åtgärda på plats, bärgas bilen till närmaste auktoriserade Peugeotverkstad. Skulle verkstaden inte reparera bilen inom 2 timmar, hjälper Peugeot Assistans+ dig med en kostnadsfri hyrbil så att du kan fortsätta din färd. Du kan även få hjälp med hemtransport via taxi, tåg eller flyg, alternativt övernattning på hotell i det fall driftstoppet skulle vara längre än 12 timmar.

Peugeot Assistans+ är experter på att bedöma vilken hjälp som bäst passar situationen. Tala gärna med din Peugeotåterförsäljare-/verkstad för mer information.

 

Kontakta Peugeot Assistans+ på: 020-89 89 73 för assistans i Sverige, befinner du dig i övriga Europa ringer du +46 771 106 605.