Tjänstebil

Vi erbjuder högklassiga förmåns- och tjänstebilar till konkurrenskraftiga priser. Välj mellan hybrider, Plug-in hybrid, elbilar, bensin och diesel. Där flertalet är godkända för HVO100. Med möjlighet till företagsleasing och finansiering.

Intresserad av att skaffa tjänstebil?
Vi på Nyströms Bilar erbjuder förmåns och tjänstebilar för Peugeot, Hyundai och Citroën Ring oss på 021 – 81 61 00 så skräddarsyr vi en lösning till dig.

Tjänstebil Hyundai

Hyundai

En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden.

PEUGEOT_308PHEV_202_FR

Peugeot

Peugeot erbjuder ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar transportbilar som väl anpassade för företag. Våra bilar är klassledande gällande TCO (Total Cost of Ownership) genom konkurrenskraftiga priser, stabila och bra restvärden, bränslesnåla motorer och låga servicekostnader. Oavsett om du söker transportbilar till firman eller söker nästa bil som tjänstbilförare så hjälper vi dig med råd och guidning på vägen. Välkommen att kontakta oss på Nyströms Bilar.

Tjänstebil Citroen

Citroën

Citroën Business kan leverera skräddarsydda lösningar för alla sina företagskunder. Vi på Nyströms Bilar har kunskapen och erfarenheten för att kunna hjälpa er att ta de rätta besluten i hanteringen av ert företags vagnpark. Välkommen till oss så skräddarsyr vi just din lösning.

ny-eclipse-hvid

Mitsubishi

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Mitsubishi ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil. Med nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid får du allt du behöver i en tjänstebil – dessutom till ett riktigt bra pris.