Tjänstebil

Vi erbjuder högklassiga förmåns- och tjänstebilar till konkurrenskraftiga priser. Välj mellan hybrider, Plug-in hybrid, elbilar, bensin och diesel. Där flertalet är godkända för HVO100. Med möjlighet till företagsleasing och finansiering.

Intresserad av att skaffa tjänstebil?
Vi på Nyströms Bilar erbjuder förmåns och tjänstebilar för Citroën, Hyundai, Opel och Peugeot. Ring oss på 021 – 81 61 00 så skräddarsyr vi en lösning till dig.

Tjänstebil Hyundai

Hyundai

En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden.

mok21_e01_002_4c_low

Opel

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Opel ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil. Finns både som personbilar och transportbilar

peugeotbygg

Peugeot

Med konkurrenskraftiga priser och förmånsvärden erbjuder Peugeot anpassade lösningar för ditt företag, oavsett om det gäller köp eller företagsleasing i form av finansiell leasing eller operationell leasing genom Peugeots smidiga helhetslösning Business Lease. Ta del av Peugeots utbud nedan och läs mer om vad Peugeot kan erbjuda dig.

citroentjanstebil

Citroën

Citroën Business tillhandahåller personliga och anpassade lösningar för alla kunders affärsbehov. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av produkter och tjänster som är skräddarsydda för dina affärsbehov.