Tjänstebil

Vi erbjuder högklassiga förmåns- och tjänstebilar till konkurrenskraftiga priser. Välj mellan hybrider, Plug-in hybrid, elbilar, bensin och diesel. Där flertalet är godkända för HVO100. Med möjlighet till företagsleasing och finansiering.

Intresserad av att skaffa tjänstebil?
Vi på Nyströms Bilar erbjuder förmåns och tjänstebilar för Opel, Hyundai och Mitsubishi Ring oss på 021 – 81 61 00 så skräddarsyr vi en lösning till dig.

Tjänstebil Hyundai

Hyundai

En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden.

ny-eclipse-hvid

Mitsubishi

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Mitsubishi ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil.

mok21_e01_002_4c_low

Opel

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Opel ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil. Finns både som personbilar och transportbilar