Aktuella kampanjer

Här hittar du alla aktuella kampanjer och erbjudanden hos Hyundai

IONIQ 5 och IONIQ 6

Just nu: 40 000 kr rabatt

Hyundai ionic 5

IONIQ 5 är en helt elektrisk crossover för dig som söker en innovativ elbil med smarta funktioner och futuristisk design. Bilen kan laddas från 10-80% på bara 18 minuter och tar dig från 0-100 km/h på 5,2 sekunder.

Hyundai Ionic 6

IONIQ 6:s strömlinjeformade design ger ett fenomenalt lågt luftmotstånd, som i kombination med det kraftfulla batteriet ger dig upp till 614 km räckvidd. Lägg till ultrasnabb laddning, smart teknik och en kupé med innovativa materialval.

SANTA FE Plug-in Hybrid och
TUCSON Plug-in Hybrid

Just nu: Upp till 40 000 kr rabatt

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid kan laddas externt och har en räckvidd på upp till 58 km. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju får du på köpet.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid passar dig som vill ha möjligheten att köra längre sträckor på el – men vill ha trygg tillgång till bensin. Njut av upp till 62 km räckvidd, banbrytande SUV-design och en rad avancerade förarassistansfunktioner.

i10, i20 och BAYON

Just nu: Upp till 17 500 kr rabatt

Hyundai i10

i10 är trots sin kompakta storlek både förvånansvärt rymlig, rolig att köra och erbjuder en imponerande uppsättning säkerhetsfunktioner. Bagageutrymmet är ett av de största i sin klass och designen gör stort intryck i alla lägen.

Hyundai i20

i20 passar dig som uppskattar sportig, dynamisk design och en modern kupé med smarta tekniska lösningar. Du får även njuta av många avancerade säkerhetsfunktioner och smarta uppkopplingsmöjligheter som standard.

Hyundai Bayon

BAYON är en rymlig crossover med oförglömlig sportig design. Den är full av smart teknik som gör körningen rolig och säker och erbjuder även suverän prestanda i kombination med låga ägandekostnader.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan och bokar in dig för provkörning

Kontakta mig för provkörning

Hyundai interiör
Hyundai Ionic5