Aktuella kampanjer

Här hittar du alla aktuella kampanjer och erbjudanden hos Hyundai

IONIQ 5

Just nu: 70 000 kr rabatt

Hyundai ionic 5

IONIQ 5 är en helt elektrisk crossover för dig som söker en innovativ elbil med smarta funktioner och futuristisk design. Bilen kan laddas från 10-80% på bara 18 minuter och tar dig från 0-100 km/h på 5,2 sekunder.

IONIQ 6

Just nu: 70 000 kr rabatt

Hyundai Ionic 6

IONIQ 6:s strömlinjeformade design ger ett fenomenalt lågt luftmotstånd, som i kombination med det kraftfulla batteriet ger dig upp till 614 km räckvidd. Lägg till ultrasnabb laddning, smart teknik och en kupé med innovativa materialval.

SANTA FE Plug-in Hybrid

Just nu: 85 000 kr rabatt

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid kan laddas externt och har en räckvidd på upp till 58 km. När elkraften är förbrukad växlar bilen automatiskt över till bensin. Elegant design, modern interiör, fyrhjulsdrift och plats för sju får du på köpet.

TUCSON Plug-in Hybrid

Just nu: 30 000 kr rabatt

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid passar dig som vill ha möjligheten att köra längre sträckor på el – men vill ha trygg tillgång till bensin. Njut av upp till 62 km räckvidd, banbrytande SUV-design och en rad avancerade förarassistansfunktioner.

KONA, KONA Electric och KONA Hybrid

Just nu: 10 000 kr rabatt

hyundai_nya_kona_bensin_modelloversikt

KONA är en bil för dig med en aktiv vardag som gillar djärv design och klassiska SUV-egenskaper. Just nu kan du välja mellan bensin-, hybrid- och helt elektriska drivlinor. Vilken ny bil på kampanj passar dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan och bokar in dig för provkörning

Kontakta mig för provkörning

Hyundai interiör
Hyundai Ionic5