peugeot
hyundai
2-3

Boka service

Vi är auktoriserade för Peugeot, Hyundai, Opel, Mitsubishi och Citroën. Men vi reparerar i stort sett alla bilmärken. Vi servar och reparerar även husbilar. Boka enkelt din service direkt på vår hemsida.

2-2

Begagnade bilar

Vi ger dig expertråd och ett stort utbud av begagnade bilar att välja mellan, så du säkert hittar den bilen som passar för dig. Vi vill vara din naturliga kontakt när du köper, byter eller säljer din bil i Västerås.

Privatleasing

Tack vare privatleasing är det idag enkelt att skaffa en ny bil. Hyr en av Nyströms Bilars bränslesnåla, säkra och fabriksnya bilar för en fast månadskostnad. Slipp allt vad kontantinsats och lån innebär.

formedling-500x320

Husbilar & Husvagnar

Intresserad av att köpa nytt fritidsfordon? Vi är stolta återförsäljare för Weinsberg, Roller team, CI, Tabbert och T@B. Vi säljer även begagnade husbilar som är funktionstestade, fukttestade och gasoltestade. Allt för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp.

cmc-e22_e01_010_lookbook_low-500x320

Tjänstebilar

Vi erbjuder högklassiga förmåns- och tjänstebilar till konkurrenskraftiga priser. Välj mellan hybrider, Plug-in hybrid, elbilar, bensin och diesel. Där flertalet är godkända för HVO100. Med möjlighet till företagsleasing och finansiering.

mok21_e01_006_4c_low-500x320

Bygg din bil

Hos oss får du ett brett utbud av personbilar och transportbilar som kan anpassas för just ditt företag. Oavsett vad du söker så hjälper vi dig med råd och guidning på vägen till din nästa bil.

Kom in till oss och provkör din nya bil

Att köpa bil skall vara enkelt och smidigt. Därför lägger vi ner extra mycket kraft på att göra ditt val av bil så smidigt som möjligt.

Våra säljare finns alltid redo att ta emot din förfrågan och vi kan ge dig precis det du letar efter. Vi erbjuder ett brett utbud av personbilar och husbilar och är auktoriserad verkstad för Citroën, Peugeot, Hyundai, Opel och Mitsubishi.

Kom in till oss och provkör din nästa bil.

 • Tack John Özul för trevligt bemötande. Ulla "MiniOne"Axner och Hasse.

  Hasse Ljung Avatar Hasse Ljung

  Trevligt bemötande. Bra utbud av bilar. Bra covid avstånd.

  Mikael Edström Avatar Mikael Edström

  Tomasz Schull Avatar Tomasz Schull
 • Bo Carlsson Avatar Bo Carlsson

  Małgorzata Makowska Avatar Małgorzata Makowska

  Jag var där och såg på den gula Peugeot. Den var el bil 🟪🟦🟩🟥 och fint.

  Lazar Mate Avatar Lazar Mate
 • Väldigt trevligt och kunnigt bemötande av John Özel. Han brydde sig väldigt mycket och var mån om att se till att bilen som köptes kändes rätt för oss.

  Robert Walther Avatar Robert Walther

  Bara gott att säga om Gunnar Özel på Nyströms Bilar. Ärlig, trevlig och väldigt trygg försäljare. Köpte vår andra bil ifrån honom idag, lika nöjd nu som förra gången. Att han kom ihåg oss och vår dotter, som då låg i magen för 2,5 år sedan säger ju vilken fin person han är!

  Jonna Larsson Avatar Jonna Larsson

  Trevlig å kunnig personal. Rekommenderas varmt

  Stefan Eriksson Racing Avatar Stefan Eriksson Racing