Företagsfinansiering

PEUGEOT_308PHEV_2021_058_FR

Peugeot

Hos Peugeot är företagsleasing enkelt, smidigt och tryggt. Välj från vårt breda modellprogram av personbilar med förbränningsmotorer och våra nya plug-in hybrider samt transportbilar. Oavsett om du har en bil eller flera, om du vill ha en finansiell leasing med enbart finansiering eller en flexibel operationell leasing där serviceavtal ingår, så är Peugeot det bästa valet.

Finansiering Hyundai

Hyundai

En tjänstebil är inte vad den en gång varit. Många tänker ekonomiskt när de väljer tjänstebil. Andra på designen. Eller på miljön. Om du väljer en av våra bilar så väljer du allt på en gång. Vi på Hyundai har ett brett modellprogram av högklassiga bilar med låga förmånsvärden.

mok21_e01_006_4c_low

Opel

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov. Upptäck våra transportbilar och läs om vår senaste eldrivna transportbil Vivaro-e. Oavsett om du söker transportbilar till firman eller söker nästa bil som tjänstbilförare så hjälper vi dig med råd och guidning på vägen. Välkommen att kontakta oss på Nyströms Bilar.

ny-eclipse-hvid

Mitsubishi

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Mitsubishi ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil. Med nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid får du allt du behöver i en tjänstebil – dessutom till ett riktigt bra pris.

Copyright William CROZES @ Continental Productions

Citroën

  • Välj det finansieringsalternativ som passar dig bäst – köp eller leasing.
  • Välj serviceavtal som ger dig sinnesro.
  • Skydda dina anställda och din egendom.
  • Skydda dig själv mot externa risker.
  • Garantera heltäckande hantering av din bilpark där både bränsleförbrukning och service ingår.

Det här är bara några exempel på vad du bör tänka på när du ska välja finansiering.

Citroën Business erbjuder ett komplett utbud av praktiska, skräddarsydda finansiella produkter och tjänster för bilparker av alla storlekar.