Finansiering

När det gäller finansiering av bilköp samarbetar vi med DnB NOR Finans som är ett av Nordens ledande finansbolag. De har ett brett
utbud av tjänster och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på marknaden inom leasing och avbetalning. När det gäller finansiering av Citroen samarbetar vi med Nordea. Inom bilfinansiering tillhör man de största på marknaden, vilket gör att de kan erbjuda god service till konkurrenskraftiga priser. DnB NOR Finans har vuxit kraftigt under de senaste åren och finns idag representerade på ett tiotal orter i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Enkelt, snabbt och flexibelt

När du köper bil hjälper din säljare dig snabbt och enkelt med finansieringen direkt på plats. Du väljer själv vilket upplägg som passar dig.

Betala inte allt kontant

Har du tänkt betala hela summan kontant? Ibland kan det vara klokt att tänka om, genom att lägga en del av köpeskillingen som en månadskostnad kan du välja att behålla en del av dina pengar till oförutsedda möjligheter eller utgifter. Hela 30 procent av räntan du betalar är avdragsgill i deklarationen och den får du tillbaka som skatteåterbäring.

Leasing

Hos oss på Nyströms Bilar kan du leasa din bil. En av fördelarna med finansiell leasing är att du får lyfta halva momsen på din tjänstebil samt på vissa transportbilar till och med hela momsen. Kontakta oss direkt för mer information för att veta mer fördelar med att köpa och äga en företagsbil från Nyströms.

Dela upp betalningen

Hos oss kan du även lätt dela upp betalningen på allt som rör din bil på Nyströms till en fast månadskostnad. Det kan vara allt ifrån verkstads, reservdelar eller däckfakturan. Vi hjälper dig enkelt, flexibelt och personligt med de lån du behöver.