kona2023
2-3

Boka service

Vi är auktoriserade för Peugeot, Hyundai, Opel, Mitsubishi och Citroën. Men vi reparerar i stort sett alla bilmärken. Vi servar och reparerar även husbilar. Boka enkelt din service direkt på vår hemsida.

2-2

Begagnade bilar

Vi ger dig expertråd och ett stort utbud av begagnade bilar att välja mellan, så du säkert hittar den bilen som passar för dig. Vi vill vara din naturliga kontakt när du köper, byter eller säljer din bil i Västerås.

Privatleasing

Tack vare privatleasing är det idag enkelt att skaffa en ny bil. Hyr en av Nyströms Bilars bränslesnåla, säkra och fabriksnya bilar för en fast månadskostnad. Slipp allt vad kontantinsats och lån innebär.

formedling-500x320

Husbilar & Husvagnar

Intresserad av att köpa nytt fritidsfordon? Vi är stolta återförsäljare för Weinsberg, Roller team, CI, Tabbert och T@B. Vi säljer även begagnade husbilar som är funktionstestade, fukttestade och gasoltestade. Allt för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp.

cmc-e22_e01_010_lookbook_low-500x320

Tjänstebilar

Vi erbjuder högklassiga förmåns- och tjänstebilar till konkurrenskraftiga priser. Välj mellan hybrider, Plug-in hybrid, elbilar, bensin och diesel. Där flertalet är godkända för HVO100. Med möjlighet till företagsleasing och finansiering.

mok21_e01_006_4c_low-500x320

Bygg din bil

Hos oss får du ett brett utbud av personbilar och transportbilar som kan anpassas för just ditt företag. Oavsett vad du söker så hjälper vi dig med råd och guidning på vägen till din nästa bil.

Kom in till oss och provkör din nya bil

Att köpa bil skall vara enkelt och smidigt. Därför lägger vi ner extra mycket kraft på att göra ditt val av bil så smidigt som möjligt.

Våra säljare finns alltid redo att ta emot din förfrågan och vi kan ge dig precis det du letar efter. Vi erbjuder ett brett utbud av personbilar och husbilar och är auktoriserad verkstad för Citroën, Peugeot, Hyundai, Opel och Mitsubishi.

Kom in till oss och provkör din nästa bil.

 • Ahmad Almasmoum Avatar Ahmad Almasmoum

  Första intrycket var positivt men har inte fått bilen ännu så fortsättning följer. Var jätte nöjd så anlitar dem i fortsättningen åxå. Har anlitat dem många ggr nu, toppen verkstad och kunnig personal.

  Stig Ström Avatar Stig Ström

  Alexander Lindmark Avatar Alexander Lindmark
 • Rekommenderar starkt Nyströms bilar! Väldigt kunniga och trevliga bilförsäljare, speciellt Gunnar som levererar fantastisk service och gör det där lilla extra för sina kunder. Oerhört duktig!

  Laura O Avatar Laura O

  Alltid bra service

  Katarina Tibbling Avatar Katarina Tibbling

  Mycket trevlig personal.

  Stefan Hedqvist Avatar Stefan Hedqvist
 • Mulham Baroudi Avatar Mulham Baroudi

  Serviceinriktad personal, alltid ett leende på läpparna. Har alltid varit nöjd med mitt ärende.

  Tommy Jonsson Avatar Tommy Jonsson

  Jan Romedahl Avatar Jan Romedahl